Lediga jobb

Investment Controller

Vill du vara med och bygga ett bolag samtidigt som du gör skillnad för miljön – på riktigt? Trivs du i en snabbrörlig, innovationsdriven miljö, där du får möjlighet och mandat att påverka utveckling och affär?

Då är Enviro rätt plats för dig.

Om rollen

Som Investment controller kommer du att ha en central och självklar roll i företagets tillväxtresa. I nära samarbete med CFO, VD och dina kollegor kommer du ansvara för uppföljning av investeringsprojekten kopplade till modulär uppbyggnad och utrullningen av återvinningsanläggningar med en total kapacitet på upp till en miljon ton till 2030.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Upprättande av struktur för finansiell projektledning
  • Rapportering till projektledning
  • Analys & uppföljning av företagets investeringar och projekt
  • I samarbete med ledande investmentbolag modellera framtida investeringar
  • Budgetering och prognostisering
  • Bistå CFO och övrig ledning med olika analyser och ekonomistyrningsuppdrag

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som analytiker, revisor från ”Big 4” eller controller i tillväxtbolag och som har potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar. Ett djupt intresse för bolagets affär idag och imorgon är ett krav samt ett stort intresse och hög kunskap i Excel. Som person är du analytisk, anpassningsbar, kommunikativ och har ett starkt driv. Koncernspråket är engelska.

Vad vi erbjuder dig?

Enviro har tillsammans med Antin Infrastructure Partners tagit fram en plan för finansiering och med stöd av en mycket erfaren styrelse är det nu dags att utveckla bolaget till nästa nivå. Här kommer du garanterat få vara med på en spännande tillväxtresa där vi erbjuder dig en bred roll där du verkar nära affären och ledningen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Enviro med Jerrie. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763 – 170 741 eller Pierre Sander på 0763 – 413 411. Urval och intervjuer sker löpande. Annonsen är aktiv tills rollen är tillsatt.